31 Ekim 2009 Cumartesi

KÜL VE ATEŞ filminin konusu oyuncuları kamera arkası ve HATAY


Ömer, oteli karanlık işlerinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Mecit, bu defa da başka bir iş için Ömer’i görevlendirir. Duygu ve Ömer iyice yakınlaşır, çok mutlu zamanlar geçirirler. Duygu aklı ile duyguları arasında gidip gelmektedir. Ömer’den silahı ya da kendisi arasında bir tercih yapmasını ister.




Cemal hırsızın peşindedir, hırsızı bulmak için bir izci kiralar. Doktor Hakan bir süreliğine konuk evine yerleşir. Zümrüt, kardeşi Baran’ın evden kovulması yüzünden evdekilere çok kızgındır ve Korhan’ın kendisini aldattığından şüphelenmektedir. Seher arkadaşları ile gizlice eğlenmeye gider ve karakola düşer. Seher’i karakoldan İbo alır. Hacer ve Ömer arasındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlar.



Ömer ve Duygu gittikleri kuyumcuda, telkari bileziği görürler. Duygu bileziği tanır. Bu bilezik, yıllar önce Zafer’in kasasından çalınan bileziktir.

Yapımcılığını Asis‘in yaptığı “Kül ve Ateş” dizisinin oyuncuları belli oldu. Son olarak “Yanık Koza”‘da izlediğimiz Başak Köklükaya‘ya Serhat Tutumluer eşlik ediyor. Bu oyunuclara iki deneyimli sanatçi eşlik edecek. Şerif Sezer ve uzun süredir ekranlardan uzak duran bir isim olan Hakan Balamir.Balamir geçen sezon bir talihsizlik yaşamış ve Türkan Şoray ile oynadıkları dizi yayınlanmadan kaldırılmıştı. birde şimdilik kesinleşmeyen ama adı geçen 2 oyuncu da Kül ve Ateş dizisinde oyanaybilir. Diğer oyuncularda belli oldu. Serap Aksoy, Merve Boluğur, Mehmet Aslan, Erkan Bektaş, Pelin Dinçer, Volkan Çal, Salih Bademli, Seher Çulhadar, Murat Aygen, Ferti Kaya, Dilay Kaya, Kasım Can Okay, Melek Ceylan, Vedat Yalçın, Yılmaz Şerif, Merve Arıkan, Cengiz Sezici ve Salih Güney



Yönetmenliğini Cemile Kırmızı Karadaş‘ın yapacağı dizi yeni sezonda Star Tv’de yayınlanacak.

Çekimleri Antakya’da yapılacak olan dizinin konusu Jane Austin‘in “Sense and Sensibility” kitabının “uyarlaması olduğu konuşuluyor.
Kül ve Ateş Dizisinin Konusu: Köklü ve varlıklı İsfendiyar ailesinin yeni bir konağa taşınmasıyla bir ATEŞ başlayacaktır. Bu ateş İsfendiyar ailesinin kızı Duygu ve konağın bakıcı ailesinin oğlu Ömer arasındadır. Çocukluk günlerinde sıkı arkadaşlık ve dostlukla başlayan bu adı konmamış ilişki, ilk gençlik yıllarında iyice alevlenir ve adı konur, herkesten gizlice bir yüzük takılır ve sözler verilir. Ancak konaktaki bir hırsızlık olayı Ömer’in üzerine kalınca bu aşkın önü bıçak gibi kesilir.


Duygu Ömer’e inanmaz. Bu Ömer’i çok fena yıkar, ıslahevine yenilgi duygularıyla gider. Ardından da izini kaybettirir. Aşk ateşi KÜL’e dönüşür.




Aradan yıllar geçer ve Ömer doğup büyüdüğü topraklara döner. Kapanan defterler açılır. Hesaplaşmalar yaşanır. KÜL ve ATEŞ, küllerin arasında kalan küçük kor tanelerinin yeniden bir ateşe dönüşmesinin, aşk için beklemeyi göze alan tutkulu insanların hikayesidir…



Kül ve Ateş çok yakında Star TV’de izleyicisiyle buluşacak!



Oyuncular ve Karakterler

Serhat Tutumluer - Ömer

Başak Köklükaya - Duygu

Erkan Bektaş - Cemal

Şerif Sezer -Hacer

Serap Aksoy - Ayten

Merve Boluğur - Hayal

Hakan Balamir

Pelin Dinçer

Mehmet Aslan -Korhan

Ferit Kaya

Vedat Yalçın

Yılmaz Şerif

Merve Arıkan



Enver Yacı - Genç Ömer

Konuk Oyuncu Salih Güney

1 yorum: